top of page

Το νεο μας site- Οδηγίες προς ναυτιλομένους διαχειριστές

26/4/2015

Πως γραφουμε μια νέα ή πως αλλάζουμε μια ανάρτηση της κατηγορίας Τα Νεα μας:

1. Κανουμε δεξί κλικ πάνω στον χώρο αυτών των αναρτήσεων (δίπλα εμφανίζονται αυτόματα ειδήσεις από την Εφ Συν, μην την πειράζετε...)

2. Στο Items διαλέξτε το Add αν θέλετε να γραφετε μια νέα είδηση/Νέο ή Edit στο εικονίδιο μιας υφιστάμενης ή Delete για να διαγράψετε μια είδηση (καλη ώρα, την παρούσα πριν βγούμε επίσημα στον αέρα)

3. Και στις δυο περιπτώσεις, ανοίγει ένα παραθυράκι όπου μπορείτε να γραψετε τον τίτλο, να βαλετε μια εικόνα, την ημερομηνία, το κείμενο της είδησης κλπ.

4. Οργανώνουμε τα Νεα μας κατά την ημερολογιακή τους εμφάνιση. Μπορείτε από το Items να σείρετε πάνω ή κάτω τα περιεχόμενα αυτής της λίστας ειδήσεων κατα βούληση

5. Ειδικά για τις φωτογραφίες: Το site διατηρεί ένα αρχείο φωτογραφιών. Προσφέρονται παρα πολλές έτοιμες αλλά μπορείτε και να φορτώσετε και άλλες με upload από το PC σας. Όλες αυτές οι φωτογραφίες μπορούν να εμφανιστούν στα Νεα μας ή στο blog ή να τοποθετηθούν στα αντίστοιχα κουτακια που περιλαμβανουν φωτογραφίες ή albums του site.

6. Μετά από κάθε αλλαγή οπουδήποτε στο site, πατάμε Save (πάνω δεξιά) και μετά Publish. Το ανανεωμένο site είναι στον αέρα!

Περισσότερα στην εκπαίδευση

Please reload

bottom of page